Over ons

Pendekar

Pendekar, “Pendekar Rotterdam” is in 1985 opgericht door de gebroeders Portier: Roy, Edison en Jeffrey. Voorheen hebben de gebroeders Portier, Portier Gym te Schuttersveld Rotterdam opgericht en samengevoegd met Pendekar Rotterdam.


Kru Roy Portier
Kru Roy, meester in Muay Thai, Muay Boran en Krabi Krabong, is de animator en oprichter van Pendekar Rotterdam. Roy is opgeleid in Bangkok-Thailand en heeft veel ervaring in zowel wedstrijd als recreatieve begeleiding. Ook doet hij management van de A-klasse kampioenen en B-klasse vechters.

Lees hier het persoonlijk verhaal van Kru Roy Portier.


Opleiden vechters
Als een van de eerste Muay Thai sportscholen in Nederland en Europa hebben de vechters van Pendekar een duidelijke stempel op de nationale en internationale competitie gedrukt. Dit wordt steeds bewezen door de aanwezigheid van goede A-klassers met titels, B-klassers, C-klassers en Nieuwelingen in de nationale en internationale competitie.

De gebroeders Portiers zijn allen meesters. Ed Portier, meester in Muay Thai, en mede-oprichter van Pendekar Rotterdam. Ed is opgeleid in Bangkok-Thailand.

Een overzicht van (oud-)vechters staan in de Hall of Fame.